SOOVITE TOODET OSTA?
- Väga heade küpsetusomadustega kõrge äärega teraspann, mis sobib ideaalselt praadimiseks- liha, kala, juurviljade ning erinevate riisiroogade valmistamiseks.
HIND 449€ + km

Paellapanni puhastamine
Panni ei ole soovitatav veega puhastada, vesi leotab lahti pannile sissepõlenud kaitsekihi ning võib tekitada roostet. Juhul, kui siiski on seda tehtud, tuleb korrata eelnevalt kirjeldatud esmase kasutuselevõtu toiminguid.
Panni pinda puhastatakse jämeda soolaga- peale kasutamist ja toidujääkide eemaldamist raputa kuumale (töötava põletiga) pannile jämedat soola, vana rasv imendub soolakristallidesse. Panni ei tohi pesuvahenditega puhastada– see jätab toidule ebameeldiva maitse. Kui pannile on kogunenud paks ja ebaühtlane kiht mustust, saab seda eemaldada metallist või puust labidaga. Tuulekaitse puhastamine- tuulekaitse kõik detailid on valmistatud terasest, mis on galvaniseeritud (tsingitud) ning värvitud kuumuskindla pulbervärviga. Seadme kasutuse käigus koguneb välimisele küljepaneelile toidujääke- rasv jms. Puhastamiseks kasuta tavalisi rasvu lagundavaid nõudepesuvahendeid, loputa korralikult. Põleti puhastamine- Kergema mustuse saab põletilt eemaldada kuiva või õrnalt niiske lapiga. Kui põletil olevad pisikesed augud on ummistunud võib neid puhastada peenikese metalltraadiga.